Tag: 180

Zbulohen gjenet e gjatësisë

Zbulohen për herë të parë genet që ndikojnë në lartësinë e njerëzve. Janë gjithsej 180 dhe janë përshkruar këtë javë në “Nature”. Rezultati i hap rrugën kërkimeve të ardhshme kundër …