Tag: 11 gusht 2010.

Më 11 gusht fillon ramazani

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton besimtarët dhe gjithë opinionin e gjerë se muaji i madhëruar i Ramazanit fillon ditën e mërkurë, më 11 gusht 2010. Me rastin e fillimit të …