Swift prish gojën me të dashurin

Swift prish gojën me të dashurin

Swift prish gojën me të dashurinSi gjithmonë edhe kësaj radhe evenimenti “MTV Video Music Awards” nuk ka kaluar pa eksese.

Dhe kësaj radhe temë kryesore në shtypin rozë ishte këngëtarja Taylor Swift e cila është zënë nga kamerat duke i thënë ish-të dashurit Harry Styles që ta mbyll atë m… goje.

Krijuesja e hitit “22” këtë koment e kishte bërë në kohën kur ishte ulur pranë mikeshës Selena Gomez, ndersa Harry dhe djelmoshat e tjerë të grupit “One Direction” ishin duke marrë çmimin videoklipi më i mirë pop.