Suita me e shtrenjte ne bote

Suita me e shtrenjte ne bote

Një apartament luksoz me një mobilim prestigjioz, mobilie antike, çarçafë mëndafshi dhe abazhurë kristali.

Nëse kërkon të prenotosh në hotelin President Wilson në Gjenevë duhet të jesh i gatshëm të paguash 81 mijë dollarë nata, ose 63 mijë euro.

Sot aty qëndrojnë sheikë dhe rokstarë, por dikur frekuentohej nga emra si Bill Clinton, Tony Blair dhe Mikail Gorbaciov.