Studentët sot sërish në protestë

Studentët sot sërish në protestë

Studentët sot sërish në protestëEdhe sot do të ketë protesta të studentëve të UP-së. Të udhëhequr nga Grupi i Pavarur i Studentëve, disa studentë që nga e marta janë duke bojkotuar mësimin në disa fakultete si në atë Juridik, Ekonomik, Teknik dhe të Mjekësisë.Disa prej tyre madje marshuan të martën prej qendrës së studentëve për t’u vendosur para objektit të rektoratit.

Gjatë kohës sa zgjati protesta, studentët kërkonin takim me rektorin Ramadan Zejnullahu, por një gjë e tillë nuk u arrit as pas një ore qëndrimi para rektoratit.

Bllokimi i fakulteteve vazhdoi edhe të mërkurën. Studentët po vazhdojnë të kërkojnë shfuqizimin e disa vendimeve të marra nga rektori Ramadan Zejnullahu si: lejimin e 2 provimeve në afatin e prillit dhe të tetorit, zbritjen e numrit të provimeve për ta fituar kushtin, lejimin e bursave për nivelin Master etj.