Studentët e Universitetit të Prishtinës marshojnë për Luginën

Studentët e Universitetit të Prishtinës marshojnë për Luginën

Studentët e Universitetit të Prishtinës marshojnë për LuginënStudentët e Universitetit të Prishtinës organizuan marsh protestues në qendër të Prishtinës për të sensibilizuar faktorin vendorë dhe atë ndërkombëtarë se shqiptarëve në Luginë të Preshevës po u shkelen të drejtat.

Studentët e Universitetit të Prishtinës organizuan marsh protestues në qendër të Prishtinës për të sensibilizuar faktorin vendorë dhe atë ndërkombëtarë se shqiptarëve në Luginë të Preshevës po u shkelen të drejtat elementare nga Qeveria e Beogradit.

Marshi ka filluar në ora 12:00 para Bibliotekës Kombëtare.