Inter Milan's coach Stramaccioni smiles as Cassano leaves the field during their Italian Serie A soccer match against Pescara in Pescara

Stramaccioni lëvdon Cassanon

Trajneri i Interit, Andrea Stramaccioni, është shprehur shumë i kënaqur me fitoret në udhëtim, duke lëvduar në veçanti transferin e ri Antonio Cassano.

“Ishte me rëndësi për ne që të fitojmë pas humbjes së vështirë të shtunën. Ne kemi mertiuar këtë fitore”.

“Mendoj se ky formacion është më i miri për të nxjerrë maksimumin nga ajo që kam në dispozicion, një përzierje e stabilitetit dhe fuqisë. Ne kemi filluar të gjejmë balancin e duhur dhe kemi treguar më të mirën me këtë formacion. Cassano ishte më i miri, ai po tregon vlerat në fushë dhe kjo tregon pse edhe e kemi transferuar”, deklaroi Stramaccioni.