Sot ndeshjet çerekfinale

Sot ndeshjet çerekfinale

Sot fillojnë ndeshjet çerekfinale në kuadër të kampionatit botëror të futbollit Afrika e Jugut 2010.

Ndeshjet e parapara për sot janë Holandë-Brazil dhe Uruguaji-Gana. Gana është ekipi i vetëm afrikan që ka mbetur në garë.