patallonat

Sot dita kur pantallonat duhet t’i lëmë në shtëpi

patallonatAjo nisi 13 vjet më parë si një shaka në metro, por tashmë është kthyer në një traditë në mbarë botën.

Për një ditë të vetme, njerëz nga qytete të ndryshme në botë, duke nisur nga Londra në Shangai, dalin pa pantallona nga shtëpia, duke sfiduar kështu edhe kohën, për shkak të temperaturave shumë të ulëta dhe hipin në trenat e metrosë.