Sir Alex Ferguson kundër simulimeve

Sir Alex Ferguson kundër simulimeve

Sir Alex Ferguson kundër simulimeveMenaxheri i Manchester United, Sir Alex Ferguson, ka thënë se klubet duhet të jenë unanimisht kundër simulimeve në fushën e lojës.

“Gjatë javës në shoqatën e menaxherëve u ngrit shqetësimi i simulimeve. Cilat janë dënimet? A vijnë ato nga klubi apo nga FA? Mendoj se FA ka problem sepse është legale ata që bëjnë. A mund të detyrojnë klubet t’i dënojnë lojtarët”.

“Ju duhet që t’u tërhiqni vërejtjen lojtarëve. Këtë e kam bërë me Cristiano Ronaldon. Ai ishte djalosh i ri, kur erdhi filloi të simulonte dhe unë e kam larguar këtë ves nga ai. Dhe kjo nuk është përsëritur më te ai”, ka thënë Ferguson.