Si te keni thonj te bukur pa shume mundim!

Si te keni thonj te bukur pa shume mundim!

Si te keni thonj te bukur pa shume mundim!Ka disa gjera qe ne i bejme pa e ditur dhe ne fakt shkaterrojme thonjte toneNdiqni keto hapa per te pasur thonj te bukur:

1. Mos i lyeni thonjte pa qene te sigurt se thonjte tuaj jane te thate.

2. Mos lani enet ose te beni pune te tjera te shtepise pa vene nje pale doreza gome.

3. Mos i rrisni thonjte ne nje gjatesi te madhe duke qene se ato do te thyhen.

4. Mos harroni se thonjte tuaja nuk sherbejne per te gerryer apo per te hapur shishe. Mos i perdorni ato si mjete ndihmese.

5. Mos lejoni qe asnje dite kutikulat tuaja te jene te pahidratuara.