Shuhet ylli i kinemasë,  Lauren Bacall

Shuhet ylli i kinemasë, Lauren Bacall

Shuhet ylli i kinemasë,  Lauren BacallAktorja Lauren Bacall, një prej ikonave më të mëdha të filmit në Hollyëood, ka ndërruar jetë gjatë ditës së martë.

Robbert de Klerk, partneri bashkëmenaxhues i Humphrey Bogart Estate konfirmoi se Bacall vdiq në Neë York.

Ajo u shpall legjendare nga instituti amerikan filmik, një titull që asaj nuk i pëlqeu.

Sipas Lauren Bacall legjendare është diçka e vekur dhe një gjë që nuk është në tokë.

Ajo njihet për filmat “The Big Sleep”, “Dark Passage” dhe “Key Largo”.Ajo ishte bashkëshortja e Humprhey Bogart, me të cilin ka dy fëmijë.