|

Shqipëria në zi për Sokol Olldashin

Shqipëria në zi për Sokol Olldashin Qeveria e ka shpallur ditë zie kombëtare për Sokol Olldashin, deputet i Kuvendit të Shqipërisë, i cili humbi jetën mbrëmë në një aksident komunikacioni.

Me propozim të kryeministrit, Edi Rama, Këshilli i Ministrave vendosi që dita e sotme të shpallet ditë zie kombëtare.

Në të gjitha institucionet shtetërore dhe publike të ulet flamuri kombëtar në gjysmë shtize. Ceremonia e homazheve ka nisur nga ora 11.00 dhe do të vazhdojë deri në orën 14.00, në mjediset e sallës së seancave plenare të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë.