Shpëtim Saraçi goditet nga një sëmundjeje e papritur

Shpëtim Saraçi goditet nga një sëmundjeje e papritur

Shpëtim Saraçi goditet nga një sëmundjeje e papriturKompozitori i njohur shqiptar, Shpëtim Saraçi po përjeton ditë të vështira pas një sëmundjeje të papritur. Ai është nisur dje për t’u kuruar në Gjermani pas një ishemie në tru, që ka pësuar pak ditë më parë.

Ai ka marrë disa goditje ishemike në trurin e vogël që prej më shumë se 10 ditësh dhe gjendja e tij shëndetësore ka patur përmirësime këto ditë.