Shpend Ahmeti, pas arrestimit të Ylli Hoxhës: Shteti policor dhe i padrejtë ndryshe nuk është

Shpend Ahmeti, pas arrestimit të Ylli Hoxhës: Shteti policor dhe i padrejtë ndryshe nuk është

Shpend Ahmeti, pas arrestimit të Ylli Hoxhës: Shteti policor dhe i padrejtë ndryshe nuk ështëKryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka reagur pas arrestimit të asambleistit të VV-së, Ylli Hoxha.Sipas tij, shteti policor dhe i padrejtë nuk është ndryshe.

Më poshtë mund të lexoni shkrimin e plotë të Ahmetit në Facebook:

Arrestohet Ylli Hoxha rrugës për në mbledhjen e Komitetit për Politikë dhe Financa të Komunës së Prishtinës, ku do të diskutohej për buxhetin e vitit 2015. Policia intervenon për Feim Salihun.
Shteti policor dhe i padrejtë ndryshe nuk është.