Shkollat hapen te marten

Shkollat hapen te marten

Shkollat hapen te martenNdersa situata klimaterike vazhdon te jete e renduar ne zonat veriperendimore te vendit, Ministria e Arsimit nepermjet zedheneses se saj Albana Mustafaraj, beri te ditur se sezoni akademik do te rinise ne te gjithe vendin me 5 janar.


Zedhenesja tha se universitetet dhe shkollat do te hapin dyert per nxenesit dhe studentet pasneser, pervec qytetit te Shkodres ku konviktet e Universitetit “Luigj Gurakuqi” dhe te shkollave te mesme teknike do te vihen ne dispozicion te banoreve te evakuuar nga permbytjet e diteve te fundit.