Shkëndija publikon “foton shpërthyese”

Shkëndija publikon “foton shpërthyese”

Shkëndija publikon “foton shpërthyese”Bukuroshja shqiptare Shkendije Mujaj vazhdon të provokojë me foto të nxehta dhe duke ekspozuar “asetet” e saj fizike.

Sërish duke fotografuar trupin e saj me një aparat cellular, Shkëndije Mujaj ka sjellë një foto shpërthyese.