Shkalla “çoroditet” dhe ecen mbrapsht, panik te njerëzit

Shkalla “çoroditet” dhe ecen mbrapsht, panik te njerëzit

Shkalla “çoroditet” dhe ecen mbrapsht, panik te njerëzit Në stacionin e ndërshkëmbimit “PATH” të Jersey City në New Jersey, një shkallë e lëvizshme papritmas ka ndryshuar drejtim. Teksa njerëzit po ngjiteshin, shkalla fillon të procedojë me veprimin zbritës.

Në videon e publikuar në Youtube dëgjohen britmat e njerëzve, që kërkojnë ndalimin e shkallës.

Por fatkeqësisht ka qenë e pashmangshme të mos kishte disa të plagosur lehtë.

httpv://www.youtube.com/watch?v=FzSiUPFfRiI