Shembet Kalaja e Prizrenit

Shembet Kalaja e Prizrenit

Shembet Kalaja e PrizrenitPër shkak të shirave të pandërprerë, është shembur ana veriore e Kalasë së Prizrenit.

Policia e këtij qyteti bën apel për vizitorët që të kenë kujdes gjatë vizitës aty, për shkak se ekziston rreziku se mund të lëndohen.

Samir Hoxha, drejtor i Trashëgimisë Kulturore në Prizren, tha për RTK-në se e kanë evidentuar problemin dhe se kanë kërkuar nga organet qendrore që të intervenojnë.