SHBA përgëzon Kosovën për arrestimin e imamëve

SHBA përgëzon Kosovën për arrestimin e imamëve

SHBA përgëzon Kosovën për arrestimin e imamëveAmbasadorja amerikane Tracey Ann Jacobson përmes një shkrimi bërë në rrjetin social Twitter ka përkrahur aksionin e policisë të ndërmarrë sot në luftën kundër ekstremizmit dhe radikalizmit fetar, me çrast u vënë në pranga 12 imam të vendit dhe kryetari i partisë LISBA Fuad Ramiqi.

“Edhe njëherë, e përgëzojë Kosovën për qasjen e saj proaktive kundër luftëtarëve të huaj dhe ekstremizmit”, ka shkruar Jacobson.