Sfidat e Kosovës për anëtarësimin në BE

Sfidat e Kosovës për anëtarësimin në BE

Sfidat e Kosovës për anëtarësimin në BEKosova dhe Serbia pritet të vazhdojnë javën e ardhshme bisedimet për normalizimin e marrëdhënieve mes tyre.

Çështja e këtyre bisedimeve ishte një nga arsyet që Kosova nuk mori datën për fillimin e negociatave të stabilizim asocimit me Bashkimin Evropian.

Në një intervistë në studion e Zërit të Amerikës, Ministrja e Kosovës për Integrimin, Vlora Çitaku, foli mbi sfidat e vendit në proceset e afrimit me Bashkimin Evropian./voa/

httpv://www.youtube.com/watch?v=wi6LqVrDJpE