Serbia ka arrestuar dy policë të Kosovës

Serbia ka arrestuar dy policë të Kosovës

Policia e Serbisë sot në orën 10.30 në rajonin e Merdarit ka arrestuar dy policë të Kosovës, siç ka deklaruar ministri serb i Punëve të brendshme Ivica Daçiq, të armatosur me dy pushkë automatike, dy revole dhe aparaturë speciale për matjen e largësisë

Janë arrestuar Shukri Bunjaku dhe Sami Beqiri, ka thënë Daçiq në konferencën e organizuar nergut për këtë rast .

“Çfarë kanë lypur ata në territorin e Serbis[ dhe sipas cilës marrëveshje? Ka thënë Daçiq dhe ka shtura se Serbia nuk do t’i durojë më këto akte.