UkrainKFOR

Serbët kanë prerë asfaltin në Jegenicë

Sipas Portalit LajmeShqip.com serbët kanë prerë asfaltin komplet dhe kanë krijuar hendek të pakalueshëm. KFOR-i ukrainas i vendosur afër është larguar derisa KFOR-i francez thuhet se nuk ka arritur të depërton shkaku i dëmtimit të rrugës.

Më shumë mund të lexoni në Portalin LajmeShqip.com në dhënien e ngjarjes LIVE.