Schumacher ka humbur 20 kg

Schumacher ka humbur 20 kg

Schumacher ka humbur 20 kgGazeta gjermane ‘Bild’ publikon disa deklarata të profesorit Curt Diehm, i cili thotë se personat në koma është normale të humbin në peshë, por jo kaq shumë. Kanë kaluar plot 83 ditë nga aksidenti me ski i Michael Schumacher dhe sipas lajmeve të fundit, ish-piloti gjerman ka humbur 25% të muskulaturës së tij dhe peshon vetëm 53 kilogramë.

Gazeta gjermane ‘Bild’ publikon disa deklarata të profesorit Curt Diehm, i cili thotë se personat në koma është normale të humbin në peshë, por jo kaq shumë.

”Humbja e peshës është diçka që pritet, por 20 kilogramët që ka humbur Schumacher janë shumë për një person me trup mesatar”, shpjegon doktori i spitalit të Karlsbadit.

Michael Schumacher ndodhet në gjendje kome që nga 29 dhjetori i vitit 2013, pas një aksidenti me ski në alpet franceze.