Scherzinger e “tejdukshme” për videon e këngës së re

Scherzinger e “tejdukshme” për videon e këngës së re

Scherzinger e “tejdukshme” për videon e këngës së reNicole Scherzinger xhiroi në fund të vitit të kaluar videon e këngës së saj të re në Londër dhe për të marrë sa më shumë klikime këngëtarja zgjodhi një veshje që tregonte shumë pjesë të trupit të saj.

Videoklipi i këngës ‘Boomerang’ do të transmetohet për herë të parë në fund të kësaj jave, ndërsa sot janë publikuar disa foto nga sheshxhirimi.