Sa shumë harxhon Tuna për "X Factor Albania"

Sa shumë harxhon Tuna për “X Factor Albania”

Sa shumë harxhon Tuna për "X Factor Albania"U ka kushtuar shumë rëndësi daljeve të saja çdo të diel në programin e famshëm “X Factor Albania”.

Kjo është Tuna, e cila çdo të diel mundohet të duket më shumë “in”, sa fustane të ngjitura pas trupit e sa të tjera të gjata, duke prekur edhe tokën. Mësojmë se këngëtarja shkupjane harxhon shumë në paraqitjen e saj, por që natyrisht edhe paguhet shumë për vlerësimet e saja seksi dhe muzikore në këtë talent-shou.

Ndërsa këngëtarja nuk përton, por para daljes së saj në TV, çdo të diel poston në rrjetin social nga një fotografi se si do të duket.