Rrëzohet presidenti i Kilit

Rrëzohet presidenti i Kilit

Rrëzohet presidenti i Kilit Një aventurë aspak e këndshme për Sebastian Pinera. Presidenti i Kilit u rrëzua në disa rrënoja gjatë një aktiviteti të prishjes së disa objekteve në zonën e Santiago.

Fatmirësisht incidenti ishte pa pasoja dhe Pinera u ngrit pak momente më vonë në këmbë, i ndihmuar nga stafi i tij, ndërsa pësoi vetëm disa gërvishtje.

Duke folur me shaka për mediat pas ngjarjes Presidenti kilian u shpreh, “Më në fund iu mundësova të shikoni teksa rrëzohej Presidenti”.