Ronaldo dhe Messi

Ronaldo dhe Messi

Cristiano Ronaldo kishte komentuar: Mua zoti i futbollit më ka dërguar që t’i mësoj njerëzit si luhet futbolli.

Kur e kishte parë Messi këtë koment, kishte shkruar: Nuk po më kujtohet se e kam dërguar për këtë punë.