Roberto Cavalli i çmendur pas Çiljetës, i shkruan “Call me”

Roberto Cavalli i çmendur pas Çiljetës, i shkruan “Call me”

Roberto Cavalli i çmendur pas Çiljetës, i shkruan “Call me”Çiljeta është njohur gjithmonë për bukurinë e saj mesdhetare. Tiparet e theksuara dhe trupin me forma. Dhe kjo siç duket është vënë re edhe nga stilisti i famshëm Roberto Cavalli.

Besojeni ose jo, ai i ka shkruar bukuroshes shqiptare në një foto në Instagram që ta telefonojë atë.
“Call me”- i ka shkruar stilisti Çiljetës.

Çiljeta kishte postuar foton bashkë me djalin e saj dhe i kushtonte atij një dedikim dashurie. Këngëtarja ia ka kthyer përgjigjën stilistit duke i thënë “Ok” dhe me ikona smile.