Rita dhe Kim shfaqin brekët në tapetin e kuq

Rita dhe Kim shfaqin brekët në tapetin e kuq

Rita dhe Kim shfaqin brekët në tapetin e kuq Ylli 33 vjeç i ekranit, shfaqi para fotoreporterëve, përmes hapjes në pjesën para, brekët nën fustanin e kaltër.

Kim nuk arriti të tregoj format e saj trupore, në fustanin e markës Lanvin, por nuk la pa treguar për publikun, anën e saj erotike.

E pa kujdesshme, apo fustani i bardhë ishte shumë i hapur, nuk e dimë, por se Rita Ora është skuqur para kamerës, këtë e mësuan në ‘Met Ball’.

Ora kishte veshur një fustan nga Donna Caren Atelier, që i tregonte këmbët e saj, të mbështjella me një palë taka me rripa, deri mbi gjunjë.