largea_rihanna1350229833

Rihanna shkon në studio pa reçipeta

Rihanna, vazhdimisht gjen ndonjë mënyrë për të tërhequr vëmendje.

Këngëtarja është fotografuar gjatë arritjes në studion incizuese në Los Angeles, e veshur me një fustan elegant, por pa reçipeta. Pas kësaj, menjëherë është shfaqur në kopertinat e gazetave dhe revistave.

Pas largimit nga studioja, gazetarët që e përcjellin hap pas hapi, kanë thënë se ajo është argëtuar në një klub nate.