rihana

Rihanna së shpejti me një klip ndryshe

Rihanna vazhdon përgatitjet për videon e saj më të re “Where have you been”.

Ky klip i ri pritet të jetë me koreografi të shumta dhe të larmishme.

Në një video këngëtarja tregon për fansat e saj përgatitjet për këtë video.Gjithashtu Rihanna ka publikuar një foto me lookun e ri për këtë video, i cili pritet të jetë mjaft tribal.