Riaktivizohet vullkani në Maqedoni

Riaktivizohet vullkani në Maqedoni

Riaktivizohet vullkani në MaqedoniSasi të mëdha kanë filluar të dalin nga vullkani Duvallo në Maqedoni.Tërmetet dhe vërshimet që ndodhen javëve të fundit konsiderohen shkaktarë të riaktivizimit të vullkanit.

“Vullkani aktivizohet gjatë ndryshimeve të motit”, thonë eksperte nga Maqedonia.