Protestuesit kanë marrë rezidencën presidenciale të Ukrainës pas largrimit të Viktor Yanukovych nga Kievi.  Protestuesit, qytetarët dhe gazetarët kanë hyrë dhe kanë përcjellur këto foto.  Rezidenca presidenciale e Ukrainës gjendet në periferi të Kievit.

Residenca presidenciale e Ukrainës në duart e protestuesve

Protestuesit kanë marrë rezidencën presidenciale të Ukrainës pas largrimit të Viktor Yanukovych nga Kievi.  Protestuesit, qytetarët dhe gazetarët kanë hyrë dhe kanë përcjellur këto foto.  Rezidenca presidenciale e Ukrainës gjendet në periferi të Kievit.Protestuesit kanë marrë rezidencën presidenciale të Ukrainës pas largrimit të Viktor Yanukovych nga Kievi. 

Protestuesit, qytetarët dhe gazetarët kanë hyrë dhe kanë përcjellur këto foto.

Rezidenca presidenciale e Ukrainës gjendet në periferi të Kievit.

Protestuesit kanë marrë rezidencën presidenciale të Ukrainës pas largrimit të Viktor Yanukovych nga Kievi.  Protestuesit, qytetarët dhe gazetarët kanë hyrë dhe kanë përcjellur këto foto.  Rezidenca presidenciale e Ukrainës gjendet në periferi të Kievit.

 

 

Protestuesit kanë marrë rezidencën presidenciale të Ukrainës pas largrimit të Viktor Yanukovych nga Kievi.  Protestuesit, qytetarët dhe gazetarët kanë hyrë dhe kanë përcjellur këto foto.  Rezidenca presidenciale e Ukrainës gjendet në periferi të Kievit.