Reperat kosovar presin iftarin së bashku

Reperat kosovar presin iftarin së bashku

Reperat kosovar presin iftarin së bashkuShpeshherë takohen për bashkëpunime të ndryshme, koncerte të ndryshe, gala mbrëmje e kështu me radhë. Por kësaj here reperët kosovar janë takuar për të pritur iftarin së bashku.

Mc Kresha, Lyrical Son, Capital T, dhe disa miq të tyre, njihen si besimtar të fesë islame, andaj vendosën që një iftar ta presin së bashku.

Ndonëse këngët e tyre njihen si kritike dhe shpeshherë me fjalor e zhargone tejet të vrazhda, ata kësaj here nuk kanë harruar obligimet fetare.