Rëndohet gjendja e Schumacherit

Rëndohet gjendja e Schumacherit

Rëndohet gjendja e SchumacheritSchumacher nuk është aspak në gjendje të mirë. Lajmi është konfirmuar minuta më parë nga mediat gjermane.

Lajmet e fundit nga spitali i Grenoble në Francë thonë se Schumacher nuk po arrinë të zgjohet nga koma dhe për më keq atij i ka dalur një problem shtesë.

Piloti i famshëm gjerman tani ka problem edhe me sëmundjen e penumonisë.

Trupi i Schumacher gjatë gjendjes që ka qenë dhe është në koma, ka marrë më pak oksigjen se sa zakonisht, duke shkaktuar sëmundjen e njohur të mushkërive.

Pneumonija mund të shkaktoi dështime në organe të ndryshme, ndërsa në shumë raste sjellë edhe vdekjen.