Refuzimi i gruas...

Refuzimi i gruas…

Refuzimi i gruas... Burri i perballur gjithmonë me refuzimin e gruas dhe arsyetimin “më dhemb koka” merr nje paracetamol dhe nje gote uje ne dore dhe shkon te dhoma e gjumit.

Gruaja qendronte e shtrire ne krevat:
– Çfarë ke, pse ma ke sjelle paracetamolin, nuk më dhemb koka! – thotë gruaja.
– Eh, me ne fund kete desha ta degjoj…