Reforma teritoriale në Shqipëri

Reforma teritoriale në Shqipëri

Reforma teritoriale në ShqipëriNë Shqipëri ministri i Shtetit për marrëdhëniet me parlamentin Ilirjan Celibashi tha sot se shumica dëshiron të presë opozitën për kryerjen e reformës administrativo territoriale por kjo pritje s’mund të zgjasë pa fund, tha ai duke nënvizuar rëndësinë e kryerjes së saj.

Ndërkohë përfaqësues ndërkombëtar dhe vendas theksojnë nevojën që kjo reformë të realizohet me konsensusin e palëve. Opozita deri më tani refuzon të bëhet pjesë duke qenë se sipas saj shumica duhet të japë prova të qarta se i respekton kompromiset.