Real Madridi pajtohet me shitjen e Leite Kakas

Real Madridi pajtohet me shitjen e Leite Kakas

Real Madridi pajtohet me shitjen e Leite KakasMediat braziliane kanë shkruar sot se Real Madridi është pajtuar me shitjen e Leite Kakas. Në disa gazeta braziliane, Kaka sot është shfaqur me fanelën që dikur e vishte te Sao Paolo duke paralajmëruar rikthimin e tij te kjo skuadrës.

Sipas “Deportes”, Sao Paolo ka patur bisedime të suksesshme me Kakan dhe se rikthimi i tij në Brazil është shumë afër. 17 milion euro thuhet se Sao Paolo duhet ti paguaj Realit për blerjen e yllit brazilian.