Qyteti i liliputëve

Qyteti i liliputëve

Kunming, një qytezë me 120 banorë në Kinë, është kthyer në një atraksion turistik tërësisht i veçantë.

Kjo, pasi banorët e saj janë liliputë dhe jetojnë në shtëpi në formë kërpudhash, njësoj si botët imagjinare në përralla.

Të prekur të gjithë nga një sindromë xhuxhësh, banorët kanë krijuar ‘mbretërinë’ e tyre dhe po tërheqin gjithnjë e më shumë vëmendjen e turistëve.