Qaush Balaj zëvendëson Jabllanoviqin

Qaush Balaj zëvendëson Jabllanoviqin

Qaush Balaj zëvendëson JabllanoviqinShkarkimi i Aleksandër Jabllanoviqit nga ministria për Kthim dhe Komunitete ka bërë që kjo ministri të kaloj nën udhëheqjen e zëvendësministrit të parë, Qaush Balaj.

Gazeta Tribuna ka provuar të marrë qëndrimin e Balajt, mirëpo kontakti më të ka qenë i pamundur.Balaj është emëruar dy ditë më parë në këtë pozitë nga kryeministri Mustafa.

Balaj vjen nga komuna e Istogut dhe ishte kandidat për deputet në zgjedhjet e 8 qershorit, nga radhët e LDK-së./ Gazeta Tribuna/