Adnan Januzaj

PSG-ja me nje super ofertë për Januzajn

Adnan JanuzajAdnan Januzaj dhe forma e tij ka bërë që të “çmenden” drejtuesit e PSG-së. Sipas lajmeve të fundit nga Anglia, Manchester United sot do të zihet ngushtë pasi që do të pranon super ofertë nga PSG për Januzajn.

Sheikët e PSG-së thuhet se kanë bërë gati 48 milion euro për djaloshin nga Istogu. PSG thuhet se është shumë i interesuar për transferimin e Januzajt dhe se me këtë ofertë nuk dëshirojn të zgjashin fort bisedimet me Januzajn.

Nëse do të arrihet ky transfer, atëherë Januzaj do të bëhet futbollisti më i vlefshëm në botë për nga mosha e tij.