prishtina12fp

Prishtina kryeqyteti më i shtrenjtë në rajon

Prishtina konsiderohet si kryeqyteti më i shtrenjtë në rajon për sa i përket shitblerjes së pronave të patundshme.

Çmimi për metër katror për blerjen e një shtëpie është nga 900 – 1.300 euro, ndërsa për zyrat, lokalet apo aktivitetet tregtare mesatarja është 3.000 euro.

Pavarësisht se ka rënie të fuqisë blerëse, çmimet në kryeqytetin e Kosovës për shitjen dhe blerjen e pronave të patundshme vazhdojnë të jenë të larta krahasuar me ato të rajonit.