Princ Harry

Princ Harry ndahet nga e dashura, i përkushtohet helikopterit “Apache”

Princi Harry i ka dhënë fund romancës së tij me modelen e të brendshmeve Florence Brudenell-Bruce.

26 vjeçari raportohet nga mediat ti ketë thënë miqve se dëshiron të fokusohet tek trajnimi për helikopterin “Apache” dhe kërkon ta ketë këtë prioritare. Pas trajnimit ai ka planifikuar që të rikthehet në Afganistan për të shërbyer në ushtri.

Brudenell-Bruce ka shërbyer si imazh kryesor në fushatat e John Lewis, Adidas dhe Knickerbox.