Presidenti Nishani : Mungesa e tolerancës dhe konsensusit dëmton integrimin

Presidenti Nishani : Mungesa e tolerancës dhe konsensusit dëmton integrimin

Presidenti Nishani : Mungesa e tolerancës dhe konsensusit dëmton integriminNë ditën e dytë të Forumit Evropian Alpbach 2014 në Austri, Presidenti Nishani mbajti një fjalim në balenin « nga pajtimi drejt integrimit ».

Në këtë forum, që synon të ndërtojë ura bashkëpunimi në Europë dhe të promovojë paqen, ishin të pranishëm personalitete të Bashkimit Europian dhe krerë të tjerë shtetesh.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=tCbhYb6m6DM”]