Policia shqiptare i kryen shërbimet me Taxi

Policia shqiptare i kryen shërbimet me Taxi

Policia shqiptare i kryen shërbimet me TaxiRituali i vënies së gardhit në shërbim të qytetarëve dhe pedonales së rezervuar në sheshin Nënë Tereza-Tiranë, është kryer me Taxi.

Çunat (policët) kanë shkarkuar nga bagazhi i taxisë pengesat e qarkullimit të makinave dhe më pas kanë vazhduar të qetë në bllokimin e trafikut.

Duket se kjo mënyrë transporti është kthyer në praktikë për policët e kryeqytetit, të cilët po ashtu janë pasqyruar në lapsi.al, një tjetër natë të impenjuar me të njëjtin aksion.