Pique dhe barku i Shakirës për Unicef

Pique dhe barku i Shakirës për Unicef

Pique dhe barku i Shakirës për UnicefKanë publikuar këtë foto bardhë e zi në rrjetin e tyre shoqëror për të festuar lindjen e fëmijës së tyre të parë.

‘’Data e lindjes po vjen, shkruajnë online dhe ne ju ftojmë të merrni pjesë në baby shower-in tone, duke shkuar në website zyrtar të Unicef”.

Pique dhe Shakira po pregatiten për lindjen, duke i dërguar fansave të tyre të bëjnë donacione për fëmijët më pak me fat se ato.(