Philipp Lahm: Po bëhemi edhe më të mirë

Philipp Lahm: Po bëhemi edhe më të mirë

Philipp Lahm: Po bëhemi edhe më të mirëKapiteni i Bayern Munichut, Philipp Lahm, ka dërguar një alarm për të gjitha klubet rivale duke thënë se po bëhen edhe më të mirë.

“Kemi bërë shumë punë të mirë gjatë kësaj faze përgatitore. Ne kemi qenë së bashku për katër javë. Dhe, të shtunën fituam kundër Hamburgut 4-0 për 60 minuta”.

“Kjo është gjë e mirë, por ne gjithashtu e dimë se po bëhemi edhe më të mirë. Ka ende shumë punë për t’u bërë. Ne mund të përmirësohemi në çdo pozitë”, ka thënë Lahm.